Dosta je odmarao, vreme je za novi (evroligaški) izazov!

Odmaranju je kraj - Radonjić seda na klupu evropskog giganta!?

14.01.2018 11:54 > 12:08
Autor: Marko Savić

Posle izvanrednih rezultata i brojnih trofeja osvojenih sa Crvenom zvezdom mts, Dejan Radonjić je letos napustio klupu šampiona Srbije i ABA lige.

Očekivalo se da će veoma brzo naći novi angažman, ali se to još uvek nije dogodilo, nekih šest meseci posle rastanka sa Crvenom zvezdom.

Tokom leta je boravio u Americi, pratio je treninge San Antonija, potom je bilo sporadičnih spekulacija da bi mogao da preuzme neki evroligaški klub, ali je onda usledilo zatišje.

Sve do ovog vikenda kada se u grčkim i domaćim medijima pojavila ''bombastična'' najava - Radonjić se seli u Olimpijakos?!

Naime, posle dva uzastopna poraza (od PAOK-a 78:71 i Baskonije 86:54), već je počela da se najavljuje smena Janisa Sferopulosa, iako je tim iz Pireja u vrhu tabele i u Evroligi i u domaćem šampionatu.

Naravno, odmah zatim su počele spekulacije i ko bi mogao da ga nasledi, a u prvi plan je izbio upravo Dejan Radonjić u kome ovoga jutra brojni mediji bruje kao potencijalnom treneru Olimpijakosa.

U regionu je pokazao koliko vredi, vreme je da u istom stilu nastavi i u inostranstvu. Čekamo rasplet i nove informacije iz Pireja...