Sevilja Mančester junajted

Hoće li se Sevilja radovati i protiv Junajteda?

> 14:55

Mančester junajted je favort da prođe ovaj dvomeč, ali kad je u pitanju utakmica na "Pishuanu" – tamo nikad nije lako pobediti. Sevilja je takmičenje u grupi završila iza Liverpula, a dva meča sa tom ekipom su bila najbolji u grupi i jedni od najzanimljivijih u prvoj fazi, ali su i pokazali sve dobre i loše strane ekipe. Na Enfildu je bilo zabavnih 2:2, a na poluvremenu meča u Španiji Liverpul je vodio 3:0, samo da bi na kraju bilo 3:3.

Sevilji je ponovo krenulo u Primeri, gde se bori za Ligu šampiona posle nekih slabih rezultata, a izborila je i plasman u finale Kupa kralja.

Junajted je takmičenje u Ligi šampiona završio porazom od Bazela 2:1, kao i skromnim trijumfom posle preokreta nad CSKA. Ali, tad je već posao bio gotov sjajnim rezultatima. Dolazak Aleksisa Sančesa doneo je na iskustvu i stabilnosti, ali su usledili i neki slabiji rezultati u prvenstvu, gde su "đavoli" pretrpeli dva poraza u poslednje tri utakmice i ugrozili sebi drugo mesto.

Ipak, Murinjo zna kako se igraju ove važne i ključne utakmice, iako je često kritikovan da u gostima igra ružno. Opet, to donosi rezultat, a to je ipak najvažnije. Junajted nije defanzivno šupalj kao Liverpul, ali Sevilja je u stanju da svakom da gol kod kuće.

Planetwin365 kvote su vrlo ujednačene i vrlo dobre: kec je 2,91, dvojka je 2,60, a X je 3,20. Očekuje se malo golova. Ako nas pitate, ovaj meč nekako ima ispisan X po sebi. Ako bi trebalo da se gađa i tačan rezultat, neka bude 1:1, a kvota za taj ishod trenutno je 7,15.