Bazel Mančester siti

Siti kroti Bazel, pitanje je samo sa koliko golova razlike

> 14:52

Bazel se suočava sa skoro nemoguim zadatkom u osmini finala Lige šampiona, gde mu je protivnik Mančester siti. Švajcarska ekipa bila je odlična u grupnoj fazi, gde je bila druga, iza Mančester junajteda, ali i ispred stalnih učesnika ovog takmičenja – Bnfike i CSKA Moskve. Bazel je tu imao tri impresivne pobede: kod kuće nad Junajtedom 1:0, kao i obe nad Benfikom – 5:0 kod kuće i 2:0 u gostima.

Mančester siti je očekivano dobio lagano prvih pet mečeva u grupi, a onda je u poslednjem kolu, kada je već sve bilo gotovo, izgubio u gostima od Šahtjora sa rezervnim timom. Bazelu će ovo biti treći nastup u nokaut fazi Lige šampiona, koju nikad nije prošao. Sitiju će ovo biti peti nastup u osmini finala, koju je samo jednom prošao, kada je u polufinalu 2016. izgubio od kasnijeg osvajača Real Madrida.

Bazel je ranije umevao da zagorčava život engleskim klubovima, ali razlika u kvalitetu ovih timova je zaista velika. Pored toga, forma domaćina je, u najmanju ruku, promenljiva.

Planetwin365 jasno oslikava odnos snaga: kvota na Bazel je 10,45, na Siti je 1,34, a na X je 5,05. Siti vrlo lako daje golove, ali u Ligi šampiona je ipak oprezniji. Igra 3+ ovde donosi kvotu od 1,61. Predlažemo da odigrate da će "građani" slaviti i u prvom poluvremenu i na meču, HF 2/2, za kvotu od 1,89, ili da će Siti slaviti sa dva ili više golova razlike, 2H (1:0), za kvotu od 1,88.