Queen Victoria Education&Translations - Kompletna priprema za polaganje međunarodnih ispita

> 12:02

U Beogradu se od 25–29. oktobra održava 9. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava. Tim povodom razgovaramo sa Nikoletom Rakočević, direktorkom Queen Victoria Education&Translations, edukativno-testnog centra iz Beograda, koji će se predstaviti posetiocima sajma u Hali 3a.

Šta ste pripremili za posetioce Sajma?

Queen Victoria Education&Translations prvi put učestvuje na Sajmu obrazovanja ove godine, i nastojali smo da naš centar i njegovu bogatu ponudu približimo posetiocima. Svakog dana, od 25-29. Oktobra, svi posetioci mogu da se informišu o opštim i specijalističkim kursevima stranih jezika na našem štandu. Posebno smo ponosni na naše pripremne kurseve za polaganje međunarodnih ispita, a svi oni će biti detaljno predstavljeni na Sajmu u formi prezentacija, radionica, „otvorenih vrata“i sl.O kojim ispitima će biti reči?

Prvog dana sajma, u fokusu će biti Cambridge ispiti. Reč je o ispitima engleskog jezika, od A1-C2 nivoa čijim polaganjem stičete međunarodno priznatu diplomu koja vam važi doživotno. Na našem štandu će profesori koji su specijalizovani za pripremu Cambridge ispita predstaviti ove ispite, informisaće vas o veštinama koje se testiraju, daće vam savete kako da se pripremate i biće tu da odgovore na sva vaša pitanja.

Vaš centar već jedanaest godina uspešno priprema polaznike za polaganje međunarodnih ispita. Koja su najčešća pitanja koja studenti imaju u vezi sa ispitima?

Đaci koji žele da se spremaju za ispite dolaze nam sa mnoštvom pitanja i nedoumica, i nemaju dovoljno informacija o formatima ispita, rokovima, i veštinama koje se testiraju. Zbog toga organizujemo prezentaciju „Sa ispitima na TI“ u četvrtak, 26. oktobra, u 12h u hali 2a, koja je namenjena onima koji bi da se spremaju za polaganje IELTS, TOEFL, SAT, ACT, GMAT ispita, ali i roditeljima čija deca nameravaju da studiraju u inostranstvu.

Pomenuli ste pripreme za SAT. Koliko nam je poznato, na ovom ispitu se testiraju i engleski jezik i matematika. Da li u vašem centru polaznici mogu da se spremaju i za matematiku?

Apsolutno. Naš centar nudi kompletnu pripremu, a ona obuhvata i časove matematike. U petak će naši profesori matematike održati prezentaciju pod nazivom „Mata, mata - e, pa šta je“ i posetiocima će praktično pokazati kako izgleda ovaj deo SAT ispita koji je takođe i prijemni ispit za upis na američke koledže.

Da li ćete na sajmu možda imati i goste?

Najlepše smo ostavili za kraj. Queen Victoria Education&Translations je zvanični partner i jedini testni centar u Beogradu za Euroexam ispite za engleski jezik čijim polaganjem stičete međunarodnu diplomu o svojim jezičkim kompetencijama. U subotu ćemo zajedno sa predstavnicima Euroexam ispita organizovati besplatno testiranje iz engleskog jezika u Hali 2a u 15.15 h. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na štandu ili putem naše fb stranice, dok u nedelju u našem centru u Dečanskoj br. 2 organizujemo besplatni dijagnostički test engleskog jezika.

Koristim ovu priliku da sve čitaoce pozovem na Sajam jer ih naša ponuda kurseva i pratećih programa neće razočarati: imaće priliku da testiraju svoje jezičke veštine besplatno, da se upišu na kurseve po promotivnim sajamskim popustima od 15-20%, da dobiju poklon vaučere u vrednosti od 2000, 3000 i 5000 dinara za učenje jezika, i da se prijave za besplatne jezičke radionice. Za više informacija, posetite našu fb stranicu i - vidimo se na Sajmu!

Ukoliko želite da razgovarate, upoznate se sa ponudom, kako biste se odlučili za nešto iz ponude ovog centra, to možete lako učiniti na samom Sajmu, a mi vam dostavljamo i program u kojem ćete izvesno uživati tokom čitavog trajanja Sajma.

SREDA 25.OKTOBAR od 12 do 15h: CAMBRIDGE EXAMS - otvorena vrata, ti pitaš - mi odgovaramo! 
(Hala 3, štand Queen Victoria Education & Translations)
DETALJNIJE: http://www.facebook.com/events/375303669568131/ 

ČETVRTAK 26.OKTOBAR od 12 do 13h: "Sa ispitima na TI" - prezentacija vodiča za pripremu za polaganje međunarodnih ispita iz engleskog jezika 
(sala za prateći program Hala 2B)
DETALJNIJE: http://www.facebook.com/events/525876094471621/ 

PETAK 27.OKTOBAR od 12 do 14h: "Mata, mata, e pa šta je" - SAT test iz matematike, otvorena vrata, ti pitaš - mi odgovaramo!
(Hala 3, štand Queen Victoria Education & Translations)

DETALJNIJE: http://www.facebook.com/events/1991119697795429/ 

SUBOTA 28.OKTOBAR od 12 do 14h: Euroexam International - ***Novo!*** Promocija novog međunarodnog ispita + BESPLATNO TESTIRANJE
(prezentacija i Q&A Hala 3, testiranje hala 2B od 15:15 do 16h) 
DETALJNIJE: http://www.facebook.com/events/1988994191344396/ 

NEDELJA 29.OKTOBAR od 10 do 14h:  Exam courses placement test - Besplatni dijagnostički test prostorije Queen Victoria Education & Translations (Dečanska 2) O NAČINU PRIJAVE i OSTALI DETALJI: http://www.facebook.com/events/476665246067139/ 

Još sporta:

Sitiju i Arsenalu preti diskvalifikacija iz Liga kupa zbog kršenja pravila!?

Jusein Bolt počinje fudbalsku karijeru - Dogovorio se sa jednim od najboljih evropskih klubova!

Bankar nasleđuje Kontea na klupi Čelsija!

Murinjo se odrekao igrača vrednog 30 miliona evra!