Planetwin365 za uređenje oblasti igara na sreću!

> 14:17

Predstavnici najvećeg stranog investitora u oblasti igara na sreću u Srbiji, Planetwin365, poručili su da će nastaviti ulaganja u našu zemlju, te da će zajedno sa Vladom Republike Srbije raditi na “kreiranju povoljnijeg ambijenta za priređivanje igara na sreću u Srbiji”.

“Želimo da doprinesemo unapređenju zakonskog okvira za priređivanje igara na sreću na način da ova delatnost donese više prihoda za državni budžet, ali i da interesi svih zainteresovanih strana, od države, preko korisnika, do priređivača, budu maksimalno zaštićeni i uvaženi”, rekao je Milan Janković, direktor marketinga Planetwin365.

On je dodao da će Planetwin365 biti pouzdan partner državi u poslu uređenja oblasti igara na sreću "po uzoru na najviše evropske standarde".

“Želimo da naša iskustva i tehnologije iz EU prenesemo u Srbiju i da dodatno podržimo napore države da pokrene privredni rast i obezbedi nova radna mesta”, istakao je Janković tokom razgovora sa novinarima na jednom od najposećenijih svetskih sajmova igara na sreću, ICE Gaming Expo, koji je održan prošle nedelje u Londonu.

Nesumnjivo najveća atrakcija na sajmu bio je bivši as Real Madrida, a sada zaštitno lice kompanije Planetwin365, Roberto Karlos. Više od 300 ljudi stajalo je u redu da se fotografiše sa Brazilcem, koji je prisutnima delio autograme i potpisane dresove sa brojem 3 koji je nosio dok je branio boje madridskog Reala.

Kompletnu planetwin365 ponudu pogledajte OVDE!