Najbolji srpski teniser po prvi put je progovorio o rođenju naslednice!

Prva slika naslednice! Novak okačio prvu Tarinu sliku i ostavio emotivnu poruku!

> 14:56

Novak i Jelena Đoković postali su roditelji ćerke koju su nazvali Tara. Par se do sada nije oglašavao ovim povodom, a najbolji srpski teniser po prvi put je progovorio o rođenju naslednice. Novak je na Instagramu objavio fotografiju čitave porodice Đoković, a na slici se vide ruke Novaka, Jelene, Stefana i tek rođene bebe Tare.

"Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi... Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića... kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan!", napisao je najbolji srpski teniser. Inače, rođenje Tare i te kako će uticati na Novakovu karijeru.

Very happy and proud to welcome our little girl Tara to our home. Jelena and I have been hand in hand on this journey and as a man, I have to send my love and admiration to every single women out there for going through so much pain and effort to create life, to bring life and raise a human being... what a blessing to have an opportunity to be a parent! Thank you for celebrating the birth of my daughter and sending my family all the love and best wishes in the past few days. On behalf of me and Jelena, I want to say thank you! We are back from hospital, Jelena and Tara are my angels, and Stefan is a proud big brother who wants to take part in baby chores :) Life is divine! ??❤️?‍?‍?‍?

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Još sporta:

Neverovatan rasplet! Transfer karijere, Boaći će zameniti Murinjovu "zver"?!

Kraj velikog sna! Sjajni Del Potro nije imao šanse protiv prejakog Nadala!

PSŽ rešeta - Mbapeov prvenac, Nejmar i Kavani nastavili gde su stali! (VIDEO)

Čeka ih veliki pad! Ovde će završiti Novak i Endi na ATP listi, sledi ispadanje iz TOP 20!